Wil je eens een boek lezen dat nog niet bij DWDD de hemel in is geprezen? Van creativiteit genieten die normaal in het donker verborgen blijft? Kom dan naar De Avond van het Onbekende Rotterdamse Boek. Een nieuw podium waarop (nog) onbekende auteurs uit Rotterdam & omstreken zichzelf & hun werk aan je voorstellen. Van proza tot poëzie, van fictie tot non-fictie, van autobiografie tot beeldende kunst.

Elke laatste vrijdag van de maand staan twee boeken met een vergelijkbaar thema centraal. De schrijvers zullen voordragen uit eigen werk en samen in gesprek gaan. Natuurlijk zijn de boeken van de schrijvers te koop en krijg je direct de kans om het onbekende Rotterdamse boek te steunen.

Voor onze derde editie hebben we twee fotografen uitgenodigd die allebei een boek hebben uitgebracht over een aspect van de stad. Carel van Hees is een bekende Rotterdamse fotograaf en komt ons vertellen over zijn werk Uit 1000 Kelen, een fotoboek over het kampioenschap van Feijenoord. Jan Abrahim Vos heeft in eigen beheer ook een fotoboek uitgebracht genaamd Amazing Rotterdam, waarin hij de stad in volle glorie heeft vastgelegd met een smartphone.

Datum: 25 mei
Aanvang: 20:00
Toegang: gratis

Comments are closed.