Wil je eens een boek lezen dat nog niet bij DWDD de hemel in is geprezen? Van creativiteit genieten die normaal in het donker verborgen blijft? Kom dan naar De Avond van het Onbekende Rotterdamse Boek. Een nieuw podium waarop (nog) onbekende auteurs uit Rotterdam & omstreken zichzelf & hun werk aan je voorstellen. Van proza tot poëzie, van fictie tot non-fictie, van autobiografie tot beeldende kunst.

Elke laatste vrijdag van de maand staan twee boeken met een vergelijkbaar thema centraal. De schrijvers zullen voordragen uit eigen werk en samen in gesprek gaan. Natuurlijk zijn de boeken van de schrijvers te koop en krijg je direct de kans om het onbekende Rotterdamse boek te steunen.

De eerste editie zal plaatsvinden op 23 Februari. Op het podium staan dan auteurs Ruben van Luijk en Joris Lenstra, beide van Uitgeverij Nadorst. Zij zullen voordragen uit eigen werk en daarna in gesprek gaan met Jochem Melis over hun werk.

Aanvang: 20:00

Toegang: gratis

PS: Heb je zelf in eigen beheer of bij een kleine uitgever een boek uitgebracht en wil je dit op ons podium komen showen? Neem dan contact op met boredtodeathbookclub@gmail.com 

Comments are closed.