Wil je eens een boek lezen dat nog niet bij DWDD de hemel in is geprezen? Van creativiteit genieten die normaal in het donker verborgen blijft? Kom dan naar De Avond van het Onbekende Rotterdamse Boek. Een nieuw podium waarop (nog) onbekende auteurs uit Rotterdam & omstreken zichzelf & hun werk aan je voorstellen. Van proza tot poëzie, van fictie tot non-fictie, van autobiografie tot beeldende kunst.

Elke laatste vrijdag van de maand staan twee boeken met een vergelijkbaar thema centraal. De schrijvers zullen voordragen uit eigen werk en samen in gesprek gaan. Natuurlijk zijn de boeken van de schrijvers te koop en krijg je direct de kans om het onbekende Rotterdamse boek te steunen.

Op onze laatste editie interviewen we Serpil Karisli en Maria Scheffer.

Serpil is een dichter, geboren in Turkije en op haar achtste verhuisd naar Rotterdam. Haar dichtbundel Stilte Praat Niet gaat over het verlangen naar een thuis.
Maria Scheffer is een oud-woonwagenbewoonster en heeft een roman geschreven over de positieve kant van deze rijke cultuur.

Wanneer: 29 juni

Aanvang: 20:00

Entree: gratis

Na een succesvol eerst seizoen geeft de organisatie graag het stokje door. Wil jij de onbekende boeken van Rotterdam een podium bieden? Neem dan contact op met boredtodeathbookclub@gmail.com.

Comments are closed.