We zijn weer open

aug - 21 - 2017
leeszaal

Lekker uitgerust? Genoten van het mooie weer? En weer door je boeken heen? Geen nood, de zomervakantie zit er voor ons ook op en dus gaan we vanaf 22 augustus gewoon weer 5 dagen in de week open.

In de vakantie hebben we niet stilgezeten. Het magazijn is opnieuw geordend, alle boekenkasten en alle vloeren zijn gesopt, de tapijten zijn geklopt en schoongestoomd, de vensterbank is gewit, de twee grote tafels, het ronde tafeltje en de bar zijn geschuurd en gelakt, de trap is geverfd, de gaten in de vloer zijn gevuld. Het lelijke gat in een pilaar buiten is opgevuld met handgebakken zwarte steentjes (door overbuurman Bart). De twee kinderboekenhoeken zijn nu prachtig uitgelicht door zelfgemaakte kroonluchters. De gammele stoelen zijn gemaakt. De tekeningmuur is wit bijgewerkt. De computers zijn geheel ge-update en van extra programma’s en knoppen voorzien. En dan zijn er door jullie natuurlijk ook weer heel veel boeken gebracht, want vakanties zijn altijd een mooie tijd om je kast eens te ordenen.

We staan dus weer klaar voor een volle en frisse start voor jullie en kijken uit naar een nieuw seizoen vol mooie ontmoetingen, veel leesplezier en bijzondere programma’s!

Comments are closed.