Tradeschool 010 zoekt docenten en leerlingen

Zoals jullie weten staat tijdens het Leeszaalfestival elke dag een ander thema wat past bij een toekomstige leeszaal centraal. De thema’s zijn leren, lezen, voorlezen, ontmoeten en delen. Op 19 november staat het thema leren centraal. Naast lessen voor de huiswerkklas en een bezoek van de krachtvrouwen van West, organiseren we gedurende de hele dag klassen in het kader van Trade School 010. Wat dit precies inhoudt?

Simpel gezegd dat iedereen les kan komen geven in iets waar hij goed in is, over gepassioneerd is of veel van weet. En in ruil voor deze lessen vraagt de leraar van de leerlingen iets in ruil. Muziek, eten, wie weet zelfs een boek. Simpel toch. Wil je toch nog meer weten: kijk dan op hier of neem contact met Maurice op (maurice@spechtindestad.nl).

Wil je je opgeven als docent? Stuur Maurice dan even een mail met:

  • Je naam
  • Beschrijving van de klas
  • Welke tijden je op maandag beschikbaar bent
  • Wat je in ruil terug wilt voor je klas

Wil je deelnemen aan een klas? Zodra er klassen bekend zijn worden ze op de website geplaatst en kun je je hier inschrijven. Hopelijk is alles duidelijk. Mochten er toch vragen zijn, stel ze vooral!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *