20 mei, 19:30 – 1,5 sessie no. 5: Anne Bakker en Ramona Maramis

Voor deze 1,5m sessie koppelde de Leeszaal (alt)violiste Anne Bakker aan spoken word performer Ramona Maramis. Anne slaat graag bruggetjes tussen verschillende muziekgenres: Turkse en Arabische muziek, akoestische metal, jazz, en elektronische muziek. Ze zingt ook eigen liedjes, waarbij ze zichzelf begeleidt op (alt)viool, gemixt met elektronica. Ramona Maramis is een tekstuele duizendpoot. Ze werkt als online redacteur, communicatie-adviseur, copywriter en je kunt haar zelfs inhuren voor het schrijven van een politieke speech. In de Leeszaal is ze bekend als presentator van PuntKomma Muziek-evenementen, maar vooral als Rotterdamse finaliste van de NK Poetry Slam 2019 die nog in 2020 moet worden afgemaakt. Twee vakvrouwen met een sterke performance én enthousiast voor dit experiment. www.annebakker.net, http://hetaapje.com