Leeszaal weer (beperkt) open

De Leeszaal is vanaf 19 mei weer open voor iedereen die boeken wil halen en brengen. Met aangepaste openingstijden – dinsdag tot en met vrijdag van 12.00 tot 16.00, zaterdag van 12.00 tot 14.00 – en aangepaste huisregels. 

De huisregels
De huisregels

De vloer is voorzien van een anderhalve meter grid, zodat op elke plek duidelijk is hoeveel afstand met elkaar gehouden moet worden. Om drukte te voorkomen, zijn er tijdens openingstijden geen bijeenkomsten en kan er niet gewerkt of gezeten worden. De Leeszaal basic, het is even niet anders. Maar er zijn wel veel nieuwe boeken en de vrijwilligers hebben er zin in. Dus kom zeker kijken in de Leeszaal in de tussentijd en laat het ons weten als je denkt dat iets anders of beter kan. 

Aan de mensen die in hun eigen tussentijd hun boekenkast hebben opgeruimd en nu een paar tassen willen brengen het verzoek om daarvoor een afspraak te maken via maurice@spechtindestad.nl.