3 juni, 19:30 – 1,5m sessie: Friso van Wijck, Philipp Ernsting & Omar El Allali

De grande finale van de 1,5m sessies met drummers Friso van Wijck en Philipp Ernsting en dichter Omar El Allali. Friso kennen we van PuntKomma Muziek ‘In de ban van de ring’, waar hij samen met Sandor Kem sparde met twee jonge boksers op boksbal. Philipp drumde in het spoken word-jazz-poetry-programma met William Parker. Omar trad op in een Doorvertellen-programma met verhalen van aankomst en afkomst over Marokko. En hij sloot de Poetry demo Slam van 2019 af met een iftr-gedicht. Friso en Philipp kunnen alles tussen hard en zacht, afhankelijk van wat de een in de ander losmaakt. En dan komt Omar er nog tussen met zijn hartverscheurende gedichten over de liefde. Een unieke en typische Leeszaal-mix.

Woensdag 3 juni 19.30 uur livestream te volgen via het youtube-kanaal van Leeszaal West. Daar wordt hij zaterdag 6 juni zelfde tijd vervangen door de geredigeerde versie van Oude Westen-tv. En daar zijn ook de eerdere sessies te zien.