12 december, 19:30 – Finale Poetry Slam 2020

Het is zover! De winnaars van de zes voorrondes en de twee wildcard-winnaars strijden tegen elkaar in deze finale. Beide finalisten mogen Rotterdam vertegenwoordigen op het NK Poetry Slam 2021 in Utrecht.

Poetry Slam gaat om poëzie, maar vooral ook om het publiek. Dat bepaalt namelijk de winnaar van de avond. Om een Poetry Slam te winnen, moet je dus niet alleen kunnen schrijven. Je moet het ook weten te brengen.

Finale: 12 december
Aanvang: 19.30 uur
Locatie: In je eigen huis via Zoomlink: https://bit.ly/39b74Fh
Meeting ID: 817 0019 9313N.B.

De opnames worden gemaakt in Leeszaal West.


Poetry Slam Rotterdam wordt georganiseerd door Schaap op de Noordpool, Leeszaal Rotterdam West en Rdam Sound en is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Gemeente Rotterdam, Erasmusstichting en Cultuurfonds Zuid-Holland.Het prijzenpakket wordt gesponsord door Bosch & de Jong Boekverkopers, Poëziebus en Rdam Sound.