Boeken halen en brengen in de tussentijd

Het was even zoeken, maar we hebben een manier bedacht om de Leeszaal toch een beetje bereikbaar te houden in deze bijzondere periode. We hebben 3 moment bedacht waarop je boeken kunt halen en brengen. Hieronder lees je hoe en wat:

Brengen – Kast opgeruimd?

Heb je je kast opgeruimd en een mooie selectie boeken voor de Leeszaal klaar staan. We willen jullie graag die mogelijkheid bieden. Op dinsdag 29 december en 5 en 12 januari tussen 11-15 uur kunnen boeken gebracht worden in de Leeszaal.

Halen – Alle boeken uit?

Geef ons je naam en favoriete soort boeken. Een briefje kan je door de brievenbus doen in (onder gedichtenraam), door een bericht te sturen via Facebook of door een mail te sturen naar boeket@antenna.nl.

Ophalen van het verrassingspakket kan op dinsdag 29 december, 5 en 12 januari tussen 11-15 uur.