Boeken halen en brengen in de tussentijd

Halen

Alle boeken uit? Geen nood, de Leeszaal is elke dinsdag van 11 tot 15 uur open om boeken op te halen. Dat kan op 3 manieren:

  • Elke week zetten we op facebook foto’s van mooie boeken. Die kan je reserveren door een berichtje met titel eronder te zetten, dan liggen ze dinsdag voor je klaar.
  • Door window-shopping. Elke week zetten we nieuwe boeken in de etalage van de Leeszaal. Zit er een favoriet boek bij? Doe een briefje in de bus met eigen naam en titel boek en kom ze dinsdag ophalen. Of mail: boeket@antenna.nl, app: 06 17212869.
  • Je kunt ook een verrassingspakketje van boeken in een bepaald genre aanvragen. Bijvoorbeeld detectives, kinderboeken, biografieën, kunstboeken, historische romans, Engelstalige romans, woordenboeken, lovestories, gedichtenbundels, psychologie. Via facebook, mail, app en een briefje in de bus.

Brengen – Kast opgeruimd?

Heb je je kast opgeruimd en een mooie selectie boeken voor de Leeszaal klaar staan. We willen jullie graag die mogelijkheid bieden. Op dinsdagen tussen 11-15 uur kunnen boeken gebracht worden in de Leeszaal. Is het een grote donatie, neem dan even vooraf contact op met Maurice Specht (maurice@spechtindestad.nl). We proberen de instroom een beetje te reguleren. En kijk ook even kritisch naar de boeken, voor een toelichting zie: Help ons sorteren vanuit huis