12 september -LUSTRUM SCHRIJFMARATHON 010

Zondag 12 september is er de Schrijfmarathon van Rotterdam. Editie numero 5 alweer, het eerste lustrum. Met Schrijfmarathon 010 openen Leeszaal Rotterdam West en De Schrijfschool – in de Week van Lezen en Schrijven – het nieuwe schrijfjaar. Een voorproeverij van het Rotterdamse schrijfcursusaanbod 2021-2022 met workshops Poëzie, Verhalen, Creatief, Columns en Schrijven met Humor.

De Schrijfmarathon is een gezellige voorproeverij van het rijke Rotterdamse schrijfaanbod. Op zondag 12 september van 13.30 tot 17.30 uur ontmoeten schrijvers en schrijfcursisten elkaar in Leeszaal Rotterdam West, Rijnhoutplein 3, 3014 TZ, Rotterdam. De workshops, het Voorleesfees – met voorlezen van eigen werk – en de borrel zijn volgens de coronamaatregelen ruim opgezet.

Carrie Jansen

De docenten tijdens de Schrijfmarathon zijn columnist Carrie Jansen, schrijver Bianca Boer, dichter Jan de Bas, schrijver/performer Edwin de Voigt en schrijfdocent Manou van de Zande. Creatiever krijg je ze niet.

Programma

Inloop is vanaf 13.30 uur. Vanaf 14.00 uur tot 18.30 uur zijn workshops, de borrel en het Voorleesfees. Kaartjes zijn € 25 per stuk en zijn te koop via de website van De Schrijfschool, www.deschrijfschool.com.