De Verbeelde Leeszaal

Op 1 september stonden we met de Leeszaal in het Wijkpark van het Oude Westen. Tijdens de viering van het 25-jarig jubileum van het park wilden we aan mensen laten zien hoe de toekomstige leeszaal er uit zou kunnen zien.

Met behulp van de tafels en stoelen uit de Tussentuin, boeken en tijdschriften die we zelf hadden, de hulp van vrienden en het koffiezetapparaat van een bewoonster vlak bij het park, toverden we een stenen vlakte in no time om tot een gezellige leeszaal. Gedurende de dag hebben we met veel mensen gesproken over ideeën en mogelijke bijdragen aan de toekomstige Leeszaal. Geholpen door het mooie weer kunnen we dan ook terugkijken op een geslaagde dag. Een dag die ons nogmaals sterkt in het idee dat de potentie van de Leeszaal in West groot is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *