Nieuws

15 mei, 19:30 – Festival van internationale levensliederen

15 mei, 19:30 – Festival van internationale levensliederen

tussentijd
De Leeszaal wordt teststation voor intertalige teergevoeligheid. 11 songs over verlangen, verlies en verlaten gezongen in 11 moedertalen. Begeleid door de Dopegezinde Gemeente op extra volle sterkte, met arrangementen van de geniale perfectionist Marcel Cuypers. Aan elkaar gepraat door Ramona Maramis, Rotterdams finaliste van de NK Poetry Slam 2019. En ingeleid door Singphony met hun wijkwelkomstlied  ‘3014’. Een megaproductie van PuntKomma Muziek in het kader van het Stadsprogramma van het Eurovisie Songfestival. Zaterdagavond 15 mei. Programma/tijd/info zie de poster hieronder.
Meer info
Neuzen op afspraak

Neuzen op afspraak

tussentijd
Naast windowshopping, boeken bestellen via Facebook en boeken meenemen uit de kastjes die bij de Leeszaal buiten staan, is het fijn om ook weer eens zélf te grasduinen. Vanaf 3 april kan dat elke zaterdag! Maak een afspraak voor een tijdsslot van een kwartier tussen 12.00 en 14.00 u. Dit kan via de mail (hannydejong@hotmail.com) of app/telefoon (0617710538). (Max. 3 bezoekers per kwartier en mondkapje/handen desinfecteren verplicht)
Meer info
Boeken halen en brengen in de tussentijd

Boeken halen en brengen in de tussentijd

tussentijd
Halen Alle boeken uit? Geen nood, de Leeszaal is elke dinsdag van 11 tot 15 uur open om boeken op te halen. Dat kan op 3 manieren: Elke week zetten we op facebook foto’s van mooie boeken. Die kan je reserveren door een berichtje met titel eronder te zetten, dan liggen ze dinsdag voor je klaar.Door window-shopping. Elke week zetten we nieuwe boeken in de etalage van de Leeszaal. Zit er een favoriet boek bij? Doe een briefje in de bus met eigen naam en titel boek en kom ze dinsdag ophalen. Of mail: boeket@antenna.nl, app: 06 17212869.Je kunt ook een verrassingspakketje van boeken in een bepaald genre aanvragen. Bijvoorbeeld detectives, kinderboeken, biografieën, kunstboeken, historische romans, Engelstalige romans, woordenboeken, lovestories, gedichtenbundels, psychologie. Via facebook, mail, app en een briefje in de…
Meer info
UITGESTELD- PuntKomma Muziek: Ware Naam

UITGESTELD- PuntKomma Muziek: Ware Naam

tussentijd
What’s in a name? Identiteit, erkenning, zelfexpressie, trots, maar ook ongemak, vernedering. Op deze PuntKomma Muziekavond dwalen we met poëzie, muziek en verhalen door de hele wereld en zetten we de achtergrond op de voorgrond, om daar te blijven.
Meer info