Nieuws

Neuzen op afspraak

Neuzen op afspraak

tussentijd
Naast windowshopping, boeken bestellen via Facebook en boeken meenemen uit de kastjes die bij de Leeszaal buiten staan, is het fijn om ook weer eens zélf te grasduinen. Vanaf 3 april kan dat elke zaterdag! Maak een afspraak voor een tijdsslot van een kwartier tussen 12.00 en 14.00 u. Dit kan via de mail (hannydejong@hotmail.com) of app/telefoon (0617710538). (Max. 3 bezoekers per kwartier en mondkapje/handen desinfecteren verplicht)
Meer info
Boeken halen en brengen in de tussentijd

Boeken halen en brengen in de tussentijd

tussentijd
Halen Alle boeken uit? Geen nood, de Leeszaal is elke dinsdag van 11 tot 15 uur open om boeken op te halen. Dat kan op 3 manieren: Elke week zetten we op facebook foto’s van mooie boeken. Die kan je reserveren door een berichtje met titel eronder te zetten, dan liggen ze dinsdag voor je klaar.Door window-shopping. Elke week zetten we nieuwe boeken in de etalage van de Leeszaal. Zit er een favoriet boek bij? Doe een briefje in de bus met eigen naam en titel boek en kom ze dinsdag ophalen. Of mail: boeket@antenna.nl, app: 06 17212869.Je kunt ook een verrassingspakketje van boeken in een bepaald genre aanvragen. Bijvoorbeeld detectives, kinderboeken, biografieën, kunstboeken, historische romans, Engelstalige romans, woordenboeken, lovestories, gedichtenbundels, psychologie. Via facebook, mail, app en een briefje in de…
Meer info
UITGESTELD- PuntKomma Muziek: Ware Naam

UITGESTELD- PuntKomma Muziek: Ware Naam

tussentijd
What’s in a name? Identiteit, erkenning, zelfexpressie, trots, maar ook ongemak, vernedering. Op deze PuntKomma Muziekavond dwalen we met poëzie, muziek en verhalen door de hele wereld en zetten we de achtergrond op de voorgrond, om daar te blijven.
Meer info
UITGESTELD – Literaire Maaltijd – Gevangen verlangen

UITGESTELD – Literaire Maaltijd – Gevangen verlangen

tussentijd
De briefwisseling tussen Anton Tsjechov en Olga Knipper, zijn geliefde en later ook zijn vrouw, van 1898 tot zijn dood in 1904. Anton en Olga leefden lange perioden per jaar gescheiden. Zij was ster-actrice en moest werken bij het gezelschap dat de stukken speelde die Anton zat te schrijven op de Krim (klimaat) vanwege z'n chronische tbc. Vandaar de brieven, die gaan over elkaars verlangen en over het toneel natuurlijk. Leesvoorstelling door De Onderneming Regie: Eddy Geerlings Aanvang 19.00 uur Duur: 5 kwartier. Vanwege corona slaan we de maaltijd over.
Meer info
12 december, 19:30 – Finale Poetry Slam 2020

12 december, 19:30 – Finale Poetry Slam 2020

tussentijd
Het is zover! De winnaars van de zes voorrondes en de twee wildcard-winnaars strijden tegen elkaar in deze finale. Beide finalisten mogen Rotterdam vertegenwoordigen op het NK Poetry Slam 2021 in Utrecht. Poetry Slam gaat om poëzie, maar vooral ook om het publiek. Dat bepaalt namelijk de winnaar van de avond. Om een Poetry Slam te winnen, moet je dus niet alleen kunnen schrijven. Je moet het ook weten te brengen. Finale: 12 decemberAanvang: 19.30 uurLocatie: In je eigen huis via Zoomlink: https://bit.ly/39b74FhMeeting ID: 817 0019 9313N.B. De opnames worden gemaakt in Leeszaal West. Poetry Slam Rotterdam wordt georganiseerd door Schaap op de Noordpool, Leeszaal Rotterdam West en Rdam Sound en is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Gemeente Rotterdam, Erasmusstichting en Cultuurfonds Zuid-Holland.Het prijzenpakket wordt gesponsord door Bosch &…
Meer info